Le Gin Calvados Finish 42%, 0,70 ltr. Calvados Christian, SAS
Før musen henover billedet for at zoome
Som leder af Christian Drouin Calvados har Guillaume Drouin altid været fascineret af at finde den rette balance mellem de forskellige aromaer. Guillaume Drouins evner inden for området har givet ham kaldenavnet Alkymisten i branchen. Guillaume er 3 generations efterkommer af Christian Drouin den ældre. Guillaume Drouin er uddannet ønolog og efter også at have beskæftiget sig med romproduktion kom han tilbage til Christian Drouin Calvados i 2004. Her har han siden arbejdet sammen med sin far Christian Drouin den yngre med lagring af Vintage Calvados, samt produktion af Cider, Pommeau og Calvados i absolut verdensklasse. Christian Drouin Calvados har vundet 177 guldmedaljer for deres produkter, heriblandt titlen som Europas Bedste Spiritus producent 2013 ved IWSC. I London.

Lavet på basis af cider lavet af mange forskellige æblesorter af den førende Cider og Calvados producent Christian Drouin i Normandiet. Ginen har lagret 6 måneder på 10 år gamle Bordeauxvinsfade hvor der har lagret Calvados på i 10 år. Fadene gør at Ginen bliver mere fyldig, cremet og Æblesmagen bliver mere intens. En fantastisk Gin, som sammen med Bon Accord Tonic og Garnish med en skive grønt æble og isterninger udgør en fantastisk Cocktail.
Vinifikation
Lavet på en base af 30 forskellige æblesorter, som Drouin også bruger til cider. Christian Drouins gin er baseret på neutral spiritus, som blendes med destilleret æblecider. Destillatet kommer fra 30 forskellige æblesorter, nogle bitre, andre bittersøde og andre decideret søde. Det sikrer en rig, fyldig aromatisk smag. Æblerne er høstet, presset og fermenteret i løbet af efterår og vinter. Herefter er de blevet dobbeltdestilleret på små kobberkedler i foråret. Dette giver en delikat rund fylde. Herefter bliver otte de krydderier macereret og destilleret separat ind i ginen inden den endelige blending. Takket være den separate dobbeltdestillering af hver enkelt krydderi indeholder ginen flere smagsstoffer en nogen anden gin. En superpremium gin med stor finesse, elegance og blødhed.
Vis mere
Vis mindre

Le Gin Calvados Finish 42%, 0,70 ltr. Calvados Christian, SAS

Varenummer: 25139009
DKK 399,00
(DKK 319,20 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LeverandørCalvados Christian SASLandFrankrig
Type/FarveGinDyrkningTraditionel
Riedel glasAquavitServeringsforslag Drinks - Cocktails
Alkohol 42,00%Flaskestørrelse0,70 ltr.
Proptype KorkPakningKarton
Flasker pr. Colli6
Smagekommentarer
Lavet på en basis af 30 forskellige æblesorter, med lagring på gamle calvadosfade, som sikrer Le Gin stor dybde og kompleksitet, naturligvis med tydelige toner af æbler. Rosenblade og citronskal, brasiliansk ingefær, madagascarvanilje, indonesisk kanel og mandel gør ginen blød, krydret og rund, og kardemomme giver en frugtig og fyldig smag.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk