Premium Brands

Glenfarclas 30 Years

Skotland
Highlands
0,70 ltr.
DKK 4.300,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Mahognifarvet. Cremet duft med tørret frugt og julekage med masser af god alkohol, tilsat søde maltede fine toner. Smager som julekage på flaske - sherry, cognac, brandy, tørret frugt, nødder og marcipan. Eftersmagen er næsten uendelig - fyldt med tørret frugt og brændt chokolade.
Specifikationer
Leverandør
J & G Grant, Glenfarclas Distillery
Land
Skotland
Område
Highlands
Underområde
Speyside
Type/Farve
Whisky
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
43,00%
Flaskestørrelse
0,70 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Glenfarclas er et af de få tilbageværende skotske destillerier, der stadig er i familieeje.
Destilleriet henter vandet, som bruges i destillationen, i en lille kilde, der udspringer fra Benrinnesbjergene.
Netop kombinationen af det meget rene, bløde vand og den helt unikke form på potstill'ene bidrager til Glenfarclas unikke stil.
Jim Murray skriver i Lademanns Whiskybog om Glenfarclas: " Jeg håber, at deres navn når vidt og bredt - deres malt bør opleves af enhver, der søger flydende skønhed."

Glenfarclas 30 Years er bl.a. kåret til Bedste Whisky i Australien i 2003 og til Bedste Whisky på Malmø Whiskyfair i 2007. Den koster det halve af, hvad andre af de bedste destilleriers 30 årige whiskier koster - til gengæld smager den dobbelt så godt!
Mahognifarvet. Cremet duft med tørret frugt og julekage med masser af god alkohol, tilsat søde maltede fine toner. Smager som julekage på flaske - sherry, cognac, brandy, tørret frugt, nødder og marcipan.
Eftersmagen er næsten uendelig - fyldt med tørret frugt og brændt chokolade.