Gaveshop hos Vinspecialisten & H.J. Hansen VinHar du egen virksomhed og vil du gerne anerkende dine medarbejders hårde arbejde?
Uanset om du ønsker at give dine medarbejdere en god julegave eller om du vil sætte pris på en medarbejder der har været ansat hos dig i en lang årrække ved køb af jubilæumsgave, så har du gennem vores gaveshop mulighederne for at gøre dette på en yderst simpel måde.
Med vores gaveshop tilbyder vi en række muligheder til valg af julegaver og andre firmagaver

  • Vil du forkæle dine medarbejdere med en helt speciel gave fra Vinspecialisten & H.J. Hansen Vin?
  • Ønsker du en gaveshop, hvor produkterne er nøje udvalgt efter kvalitet?
  • Ønsker du en gaveshop, hvor sortimentet spænder vidt, men du drukner ikke i alt for mange valg?
  • Vil du have en gaveshop, der indeholder spændende gaver til både ham og hende?
  • Vil du have en gaveshop, hvor dine medarbejdere hurtigt og nemt kan finde sin egen julegave?
  • Vil du udvælge en særlig gave til en jubilar eller en gruppe der har ydet en ekstraordinær indsats?
Vinspecialisten & H.J Hansen Vin har et meget tæt samarbejde, der betyder, at du til enhver tid kan kontakte din lokale Vinspecialist for at høre nærmere til mulighederne for at få en gaveshop-løsning til medarbejdernes julegaver og andre firmagaver.


Motivation for vores valg af sortimentet

Sortimentet er baseret på et helt unikt udvalg af spændende leverandører med hver deres særlige historie.

Vores sortiment til gaveshoppen er udvalgt med et altdominerende fokus på kvalitet. En kvalitet som kun skabes af folk der er dedikeret til produktet, hvad enten det er lakridskonfekt, kaffe, eller knivtøj.

Vi har ikke skelet til om indpakningen er rød eller grøn, firkantet eller rund, men kun til de gode råvarer og håndens værk. Vi har også sikret os at det er delikatesser, som enhver kan finde glæde ved. Væk er den mærkelige pesto der bare bliver mere og mere grøn inde i skabet og i stedet har vi fundet, hvad vi tror er Danmarks bedste kafferister, ølbrygger, chocolatier, glasproducent, mosteri og småkagebager - ja kort sagt hvad vi tror, føler, og anerkender som værende de bedste håndværkere inden for deres felt.

Vores målsætning har ikke været at finde 317 valgmuligheder, men i stedet har vi lavet forarbejdet for jer og nøje selekteret, så I ikke behøver at scrolle over et huttelihut fodboldbord, en festival mix fra Toms eller en stor dåse med Quality street.

Vi har i stedet smagt lakridskonfekt med Claus på Erø, set hvordan han ruller sin konfektmasse ud og blander sin ganache inden der prøvesmages og håndpakkes. Her kan man sagtens støde på et stykke lakridskonfekt der har et let strejf af syrlighed og ikke nødvendigvis sødme. Dette da Claus ikke laver, men komponerer et stykke lakridskonfekt på samme måde som en kok sammensætter en ret.

Vi har også stået foran de bagende varme smelteovne på Odense glasværk, set dem tage glasset ud inden de mundblæste vores vaser. Vi har hørt de fascinerende personlige historier, og hjulpet dem på vej, da de manglede emballage at pakke vaserne i, da man indtil i dag kun kunne købe glaskunst fra Odense glasværk, hvis man besøgte deres lille butik nede på havnen i Odense. Det er unikaer der bliver lavet af en flok passionerede håndværkere.


Vi har også sammenlignet bryg fra et hav af kafferister, dykket ned i deres ristningsmetoder og kigget ind i deres microlots for at vælge, hvad vi tror er den bedste.

Vi har diskuteret køkkenknive og kogebøger med en del af de kokke, hvis restauranter vi leverer vin til i dagligdagen. Vi ønskede ikke at finde den som havde det flotteste greb eller kom med det mest indbydende billedmateriale. Vi gik efter at finde frem til den kniv der havde den bedste balance og leverede det bedste snit samt den kogebog der gav den bedste indføring i de grundbegreber, som man skal mestre for at være en habil kok.

Vi har smagt og diskuteret øl, chocolade karamel og meget mere igennem det meste at et år.

Vi har valgt mere fra end vi har valgt til samtidig med at vi har måtte begrænse os. Vi har mødt fagfolk der har delt vores egen fascination og dedikation til velsmagen, fantaster som i timevis har talt passionerede med os omkring de produkter, som de har viet den overvejende del af deres tid til at skabe og forfine. Og det har været en fantastisk rejse, som vi glæder os til at indvie jer i.

Vi håber at vores sortiment vil indspirere jer, pirre jeres nysgerrighed og overraske jer. Glæd jer til at møde Claus, Morten, Rasmus, Christian, Sigfried, Karl, Majbritt og alle de andre pænt pakket ind, i en smuk gavekuffert


Det er i sandheden fra alle os til alle jer.