Vinspecialisten Nyborg
Nørregade 9
5800 Nyborg
65310261
Åbningstider: Mandag - fredag: Kl. 10.00 - 17.30
Lørdag: Kl. 10.00 - 13.00
Søndag lukketOm Vinspecialisten Nyborg
Anne-Mette Olesen overtog Vinspecialisten Nyborg i 2017. Drivkraften har helt fra begyndelsen været at skabe sanselige oplevelser for vores mange kunder.


Vinspecialisten i Nyborg
Med en fortid i restaurationsbranchen og en lang årrække som projektleder i et firma, der beskæftiger sig med at højne serviceniveauet i detailbranchen, blev det tid til at realisere en årelang drøm om at skabe sit eget sted med udgangspunkt i vin og gastronomi. For Anne-Mette er den personlige og nærværende service utrolig vigtig. Hun vil gerne skabe et sted, som er for alle, der sætter pris på kvalitet og smagsoplevelser. Uanset om det er en kop kaffe i solen, en flaske vin til aftenens pastaret eller den vigtige gave til farfars 70-års fødselsdag.


Tag et kig ind i butikken
Lidt stemningsbilleder fra vores butik og kaffe- & vinbar.
Vi kan hjælpe dig hele vejen
Vi har et stort og fristende, nøje udvalgt sortiment af kvalitetsvine fra hele verden. Spiritussen er et helt afsnit for sig med hylder fulde af spændende gin, rom, whisky og meget mere. Ofte kan man smage på et stort udvalg, inden man beslutter sig. Vi pakker omhyggeligt spændende gavekurve med vin, øl, kaffe, te og delikatesser. Vi har et tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv omkring personlige vingaver med og uden logo, og kan også levere i stor skala til flere tusinde kunder eller medarbejdere på én gang. Herudover danner butikken ofte ramme om en lang række events - både mere traditionelle smagninger, men også winetalks med kendte og mindre kendte personligheder, koncerter, erhvervs- og netværksarrangementer og meget mere. Så uanset om du vil nyde en kold fadøl i solen eller har brug for den helt rigtige gave, står vi klar til at hjælpe dig.