Vinspecialisten Haderslev
Storegade 25
6100 Haderslev
74533800
Åbningstider: Mandag - torsdag: Kl. 10.00 - 17.30
Fredag: Kl. 10.00 - 19.00
Lørdag: Kl. 10.00 - 14.00


Grundlovsdag Fredag den 5. juni - Åben fra 10.00 - 13.00


Om Vinspecialisten Haderslev
Ægteparret Lone og Bjarne Jensen driver butikken. Bjarne er uddannet tjener og sommelier, og har over 35 års erfaring i vinbranchen. Lone er uddannet smørrebrødsjomfru.


Vinspecialisten i Haderslev
Efter sin karriere som tjener, blev Bjarne ansat som vinkonsulent hos H.J.Hansen Vin i Odense, et job han bestred i 10 år. Efter otte år som chef for ECCO´s to konferencecentre i Tønder kaldte vinbranchen igen, og Bjarne købte sig ind i Vinspecialisten Haderslev. Forretningen flyttede 1. juni 2019 til nye lokaler i Storegade 25, som gjorde det muligt at drive café og vinbar samt have udeservering. Dette har givet forretningen et løft, ligesom de nye lokaler har gjort butikken mere lys og indbydende.


Tag et kig ind i butikken
Enhver Vinspecialisten er sin egen, men fælles for alle er passionen hos de mennesker, du møder i butikken hver eneste dag. Tag et kig ind lige her.
Vi kan hjælpe dig hele vejen
Udover det store udvalg af vine indeholder den flotte butik også et væld af spiritus og delikatesser. Derudover er der også en café og et barområde, som bruges til forskellige aftensmagninger. Vinspecialisten Haderslev sætter en stor ære i at forhandle lokale produkter. Det inkluderer blandt andet vin, øl, bacon, honning, lakrids og chokolade. Vinspecialisten Haderslev er også en seriøs samarbejdspartner, når det gælder gaveløsninger til jul eller til andre lejligheder i løbet af året. Udbringning af varer og gaver er også en del af den service, der tilbydes af Vinspecialisten Haderslev.