Vinspecialisten Assens
Østergade 10
5610 Assens
64711163
Åbningstider: Mandag - torsdag: Kl. 10.00 - 17.30
Fredag: Kl. 10.00 - 18.00
Lørdag: Kl. 10.00 - 13.00


Om Vinspecialisten Assens
Henrik Lund Nim har trods sin relativt unge alder har været i vinbranchen i over 30 år.


Vinspecialisten i Assens
Henrik Lund Nim slog i årevis sine folder på Sjælland, inden han endte i Assens. Da Henrik overtog butikken, var den kendt som en traditionel vin- og delikatessehandel. Henrik lagde ud med at arrangere vinsmagninger og koncerter i den lille butik, og det blev hurtigt svært at få plads til alle. Så da et større lokale blev ledigt på torvet, slog han til, og spurgte venner og kunder, om de havde nogle møbler, som kunne bruges. Og det havde de! Pludselig var et unikt lokale skabt, hvor der holdes arrangementer hele året rundt – vinsmagninger, Winemaker’s Dinners, koncerter, fødselsdage, firmajulefrokoster, julemesser og meget andet.


Tag et kig ind i butikken
Enhver Vinspecialisten er sin egen, men fælles for alle er passionen hos de mennesker, du møder i butikken hver eneste dag. Tag et kig ind lige her.
Vi kan hjælpe dig hele vejen
Den hyggelige butik bugner af lækre vine fra hele verden, fristende chokolader, knas og delikatesser fra nær og fjern. Gennem de seneste år har Vinspecialisten Assens satset meget på at få lokale delikatesseproducenter på hylderne - lige fra det lokale bryggeri, kafferisteriet og honningproducenten. Og selvfølgelig kan man også finde helt færdigpakkede kurve, der står klar til den travle forretningsmand/kvinde, der lige haster forbi! Hvis du har lidt bedre tid, er her dog altid en spændende kunstudstilling i vinbaren - enten af en enkelt kunstner eller fra Henriks egen samling. Henrik forkæler samtidig øregangene, og på pladespilleren (ingen streaming her!) kører cool bebop jazz eller klassisk 70’er rock. Du kan nyde et glas vin (eller en flaske…), som du vælger i butikken – og efter en stund kan du gå derfra som et nyt og mere afslappet menneske.