Fever Tree, Premium Ginger Beer, 50 cl.

Storbritannien
DKK 30,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Til Ingefær elskere. Fyldt med rigtig ingefær, som betyder, at du kan se det i flasken. En særskilt, frisk ingefærsmag. En forfriskende og ren smag uden at være alt for sød. Når væsken passerer gennem ganen, vil ingefæren fylde hele munden og efterlade en dejlig behagelig varme.
Specifikationer
Land
Storbritannien
Type/Farve
Øl & vand
Riedel glas
Big O Wine Tumbler Pinot Noir
Flasker pr. Colli
8
Serveringsforslag
Drinks - Cocktails
Pakning
Karton
Fever Tree er en blanding af tre gingers fra Nigeria, Cochin og Elfenbenskysten. Dermed har Fever Tree skabt en prisvindende ingefærøl, der er blevet yderst anerkendt af gastronomer og kritikere. Perfekt i en mørk og stor, Moskva Mule eller blot som en læskedrik alene.

Fever Tree laver soft drinks ud fra princippet om, at drinks med spiritus af høj kvalitet også fortjener en mixer af lige så høj kvalitet! God smag og høj kvalitet er i højsædet, og er på ingen måde noget, Fever Tree går på kompromis med. Alle Fever Trees produkter er lavet med naturlige ingredienser af høj kvalitet, og er ikke tilsat hverken kunstige farvestoffer eller sødemidler. Forkæl din yndlingsspiritus med en af Fever Trees mange mixere!
Til Ingefær elskere. Fyldt med rigtig ingefær, som betyder, at du kan se det i flasken.
En særskilt, frisk ingefærsmag. En forfriskende og ren smag uden at være alt for sød. Når væsken passerer gennem ganen, vil ingefæren fylde hele munden og efterlade en dejlig behagelig varme.