Duncan Taylor Scotch Whisky
Duncan Taylor Scotch Whisky

Beskrivelse

Duncan Taylor Scotch Whisky
Duncan Taylor & Company er en uafhængig aftapper og én af Skotlands største ejere af sjældne whiskyfade med hovedsæde i Huntly i Aberdeenshire. I dag tapper Duncan Taylor forskellige serier fra det kæmpestore lager, og har bl.a. meget sjældne whiskyer liggende fra destillerier, som for længst er lukket og bliver solgt i ’The Rarest Collection’. I dag er Duncan Taylor også kendt for virksomhedens Black Bull-serie af blended skotske whiskyer, Smokin’-serien, som primært udgøres af røgede Islay- og Speysidewhiskies, og Dimensions-serien, som består af whiskies, som mindst er 19 år gamle.
Duncan Taylor Smoking 40%
Premium Brands
Smokin’ er et blend fra en række destillerier på Islay og Speyside, som producerer nogle af de most røgede whiskies. Klik på overskriften og læs mere!
Duncan Taylor Panama Rom 14 år, 2004, 52,9 %
Premium Brands
14 års fadlagring af en egentlig tør rom sikrer en virkelig blød fedme og fylde og en behagelig sødme, som fylder hele munden og bliver hængende længe i eftersmagen.
Duncan Taylor Black Bull 12 år, 50%
Premium Brands
En vaskeægte klassiker, som er blevet produceret siden 1930'erne. Guldmedaljevinder ved International Wine and Spirit Competition 2011. Klik på overskriften og læs mere.
Duncan Taylor Black Bull 21 år, 50%
Premium Brands
Denne whisky har ligget 21 år på gode whiskyfade, og er primært en Highland-whisky med strejf af Speyside og Islay. Black Bull-serien har fået sit navn fra det skotske højlandskvæg, der, ligesom...
Duncan Taylor The Huntly 21 år, 1996, 53,3%
Premium Brands
Let frugtig og sødmefuld aroma med hint af citronskal, honning, vanilje, kiks og brun farin. Munden fyldes med med præg af æblekage, appelsinskal, egetræ, vanilje og karamel. Lang eftersmag med...
Duncan Taylor Longmorn 1996, 52,1%
Premium Brands
Dette er en 20 år gammel Longmorn Single Malt, som er lagret på ét cask fra juni 1996 til marts 2017. Denne sjældne whisky er en del af Duncan Taylors Dimensions-serie og findes kun i 254 flasker....
Duncan Taylor Linkwood 1990, 45,9%
Premium Brands
Linkwood 1990 er en del af Duncan Taylors Super Premium Collection, Dimensions. Denne sjældne whisky er én af kun 237 flasker. Klik på overskriften og læs mere.