NYT stort efterårskatalog med vilde tilbud - se her!

Champagneglas

Champagne er en nydelse, det fleste ikke er forundt så ofte. Så når det sker, bør man vel sørge for, at den smager så godt som overhovedet mulig. Her på siden kan du finde og købe de helt rigtige glas og få det optimale ud af din champagne.

Pris
Anbefalede Glastyper
0
Glastype
0
Lagerstatus
0
Nulstil alle filtre
Vis:
af 18 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Champagneglas

Champagneglas er ikke "bare" champagneglas. Der er flere muligheder, du kan vælge for at få mest muligt ud af de gyldne bobler. Med det store udvalg af forskellige champagner og mousserende vine, der findes bare på siden her, bliver udvalget af glastyper også større. Præcis som det er tilfældes med vinglas, varierer formerne på glassene.


Fluteglas

Du kender måske de høje, slanke og smalle "flute"-glas. En fordel ved dem er, at det ser flot ud, når boblerne perler op langs indersiden af glasset. Det er den mest udbredte glasform til champagne; det ser elegant ud og har en flot lang stilk, der gør det nemt for hånden; det er nok det mest genkendelige. Den lange stilk giver dig mulighed for at placere din hånd her i stedet for på skålen, hvilket forhindrer champagnen i at varme for hurtigt.


Tulipanformede glas

Det tulipanformede champagneglas adskiller sig fra fluteglasset på grund af en smalle top og en bredere skål. Nøglen til dette glas er kun at fylde det halvvejs op i skålen, det bredeste punkt, ligesom med anden vin. Formen gør, at glasset bedre fanger aromaerne inde i skålen og forhindrer dem i at spilde ud i det fri. Til gengæld vil det give dig en bedre smag, smag og aroma, en bedre helhedsoplevelse af champagnen. Ligesom med fluteglasset giver stilken dig masser af plads til at holde glasset.


Champagneglas uden stilk

Et lidt mere utraditionelt champagneglas er de nye glas uden stilk. Skålen er stadig designet, så det maksimerer champagnens smag og aroma. Derudover så er den store fordel, at glasset ikke så let bliver væltet, og det er lettere at transportere, hvis du vil servere champagne til skovturen.