STORT januarudsalg 🍷 kæmpe besparelser på god vin - se her!

Portvinsglas

Vi er mange, der elsker portvin - og hvis du virkelig, vil tage din nydelse af fantastisk portvin til nye højder, er det absolut værd at drikke den af et glas, der lader portvinen vise sine styrker frem.

Pris
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

De bedste portvinsglas

De bedste portvinsglas understreger portvinens store fylde, sødme og frugtige præg. Sådanne glas finder du lige her. Ved en række smagninger i London og Østrig, har flere af verdens fremmeste portvinseksperter fundet frem til den ideelle form på et portvinsglas. Glassene kombinerer en høj grad af research og er skabt for af fremvise de kvaliteter, vi elsker portvin for med fokus på harmoni og koncentration af portvinens frugtige indtryk. Derudover er det et oplagt glas til Vermouth, Noilly Prat og Madeira.


Riedels portvinsglas lader dig nyde dine portvine til fulde. Det er portvinsglas, der er særligt designet til at fremhæve sødmen og den rige, frugtige smag af portvin. Er du virkelig glad for portvin? Skal du evt. holde en intens, sublim portvinssmagning? Så er disse glas ikke til at komme udenom. Den tilspidsede åbning gør, at portvinen jævnt hældes ud af glasset og får hele dens brede spektrum af aromaer frem, så portvinen smager af endnu mere og med endnu flere nuancer