Vi sammenligger vores lagre ✅ Vi sender varer ud igen fra 8. juni

Ølglas

Hvis du går op i, at dine øl (og vin) skal smage og føles bedst muligt i munden, er et ordentligt glas ikke til at komme udenom. Et glas, der er designet til netop at være de bedste omgivelser for den øl, du drikker. Prøv det selv, det gør en stor, stor forskel.

Pris
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er det bedste ølglas?

    Øl er ikke bare øl. Der er pilsner, porter, stout, hvedeøl, IPA, Pale Ale, geueze, sour og meget, meget andet. Nøjagtig som det gælder for vin. Og nøjagtig som det gælder for vin, bør du drikke din øl af en glas, der optimerer dig smagsoplevelse. Østrigske Riedel har gjort det til en videnskab at skabe et glas, der bedst muligt rammer bredt inden for de forskellige øltyper.


    De tusindvis af fremragende bryggerier, der sender øl på det danske marked, har kælet for øllet i en grad, vi aldrig før har set i Danmark. Det fortjener at blive drukket af et glas, der lever op til den kærlighed og viser øllet frem fra sin bedste side, hvor øllets aroma og smagsnuancer kan folde sig ud til fulde. Formen på glasset er afgørende for, hvor længe aromaen bliver i glasset, og hvor meget du opfanger den. Et glas, som lukker i toppen, er bedre til at holde på aromaen, hvorimod et glas der åbner sig op mod randen nemmere, vil frigive dem. Omvendt vil et langt og dybt ølglas typisk få øllet til at skumme mere.