Vandglas

Vandglas er ikke bare vandglas. Vand kan smage og føles helt forskelligt, alt efter hvor det rammer tungen. Det har Riedel specialiseret sig i gennem årtier. Og hvis du drikker vand hver dag - og det siger lægevidenskaben, at du bør - så giver det mening at få vandet til at smage og føles bedst muligt.

Pris
Glastype
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Verdens bedste vandglas

Du har måske ikke tænkt over, at det kunne være en god idé med særligt designede vandglas. Du har trods alt klaret dig fint hele dit liv uden. Det kan du også sagtens stadig gøre. Alligevel kunne du måske overveje, hvor tit du egentlig drikker vand. Hvis du tager dig godt af de helbred, er det forhåbentlig ret hver evig eneste dag. Og så giver det måske pludselig mening, at det vand, du drikker en masse af, skal smage og føles bedst muligt. Og her gør glasset bare en forskel, når det styrer vandet hen på tungen, hvor det netop smager og føles bedst. Det har østrigske Riedel specialiseret sig i gennem årtier - primært med vinglas, men samme videnskabelige tilgang til at få mest ud af de, vi drikker, gælder også når det er vand, det handler om.

  1. Hvad kan man bruge vandglas til?

    Vandglasset er det glas, du kommer til at bruge mest og som vil have flest anvendelsesmuligheder. Det er nok også det glas, du kommer til at drikke den største mængde af. Det skal være praktisk, men netop når det bliver brugt i så høj grad, som det gør, bør det også kunne højne oplevelsen af det, du drikker af det.

  2. Hvorfor er det sundt at drikke vand?

    Forskning viser, at mangel på vand kan reducere vores evne til at fokusere og koncentrere os om at udføre mentale opgaver. Ifølge en undersøgelse fra University of East London kan et enkelt glas vand hjælpe med at øge hjernens funktion med hele 14%. Så hvis du føler dig lidt bagud med arbejdet, så drik lidt vand.