- OUTLET 🍷
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
🍷 OUTLET 🍷 Spar op til 50% - shop nu!
Vinspecialisten Silkeborg har fornøjelsen at indbyde til
PORTVINSAFTEN
Silkeborgs største og mest eksklusive portvinsmagning!
LØRDAG DEN 25. JANUAR 2025 KL. 17.30
Hos JYSK PARK - Loungen, Ansvej 104, 8600 Silkeborg
- og vi tør godt love, at det bliver en stor aften...
GLÆD DIG!
DER BLIVER SERVERET FØLGENDE MAD:
Coq au vin inkl.1 glas Florao fra Symington familien
3 slags ost med kiks og kompot
2 slags fyldt chokolade
•
PORTVINSMAGNING
Port Tonic - Blend 5 med tonic vand
20 Years Old Tawny
1997 Single Harvest Tawny, Colheita
Six Grapes Limited Edition, Reserve Ruby
2015 Crusted Port
2021 Vintage Port, The Stone Terraces
Gustavo Devesas fra Graham’s vil kommentere de portvine der serveres på aftenen på flydende engelsk.
Graham’s
Portvinshuset Graham’s skaber verdens mest anerkendte portvine i den helt ubeskriveligt smukke Dourodal i Portugal.
I hundredvis af år har portugisiske Graham’s været garant for at producere de måske bedste portvine i verden. Den anerkendte amerikanske vinguru Robert Parker er da også ret entydig i sin ros af Graham’s, som han kalder ’den mest konsistente producent af fantastisk portvin siden Anden Verdenskrig.
MasterBlender Charles Symington kan sit kram, når han sammenstykker sine lagrede portvine. Han udvælger nøje portvine ud fra de mange hundrede fade, hvor portvinen har lagret i gennemsnit 10 år. Det lyder måske let, men det er en kunstart at udvælge fade og blende, for at ramme den kvalitet og stil, som er Graham’s signatur
Pris kun
795,-
Tilmelding
Kontakt
Vinspecialisten Silkeborg
Priorsvej 7C,
8600 Silkeborg
Tlf. 21 43 89 33
E-mail: [email protected]
Tilmelding senest 15. januar 2025.
Vi glæder os til at se jer!