- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Mousserende rosévin
Om du skal holde havefest, reception eller bare vil have benene op på terrassen er mousserende rosé et virkelig lækkert, sommerligt og forfriskende valg. Og det er bare svært rigtigt at være sur, når man står med de lyserøde bobler i hånden.
- På lager online
- På lager online
- Forudbestil - forventet d. 15/04/2024
- Vegansk
Vælg favoritliste
Rosé NV
Nyetimber- 92 pointThe Real Review
Hvad er mere sommerligt end mousserende rosé fra England?
529,00pr. flaskePå lager online - På lager online
- Vegansk
Vælg favoritliste
2010 1086 Prestige Cuvee Rosé
Nyetimber- 91 pointRobert Parker
Lyserøde bobler, der sprudler af friske blomster, ribs, kirsebær og hindbær.
1.999,00pr. flaskeKun 5 på lager online - NyhedVegansk
Vælg favoritliste
2013 1086 Prestige Cuvee Rosé
NyetimberKompleks, karakterfuld, elegant og kun fra de bedste årgange.
2.299,00pr. flaskeKun 24 på lager online
Hvad er en mousserende rosévin?
Mousserende rosévin er lige præcis, hvad det lyder som: Rosévin vin fyldt med bobler. Vine, der produceres over hele verden i en lang række forskellige regioner og stilarter. De fleste af de populære stilarter af mousserende vine, du kender i forvejen – såsom champagne, cava osv. - er også tilgængelige i rosé-versioner.
Er mousserende rosévin sødt?
Man skal altid passe på med at generalisere, men typisk er mousserende roséer let søde og friske. Måske endda lidt cremede med smag og aroma af roser og hindbær. En perfekt vin til fest og glade dage.
Hvad drikker man til mousserende rosévin?
Vine, som har lidt syre, gør dem i stand til at skære igennem fede saucer supplere lettere retter som friske salater, sushi, bløde oste og skaldyr. Boblerne balancerer yderligere madens fede indtryk.