ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Patron Spirits Company blev stiftet i 1989 og har lige siden haft som mål at lave verdens bedste og fineste tequila. Tequilaen er lavet af 100% blå agave og produceres i Mexico efter traditionelle metoder. Her er fokus på kvalitet, smag og traditioner. Det kan smages. Det er smagen af Mexico.

The Patrón Spirits Company

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Patrón Tequila kender efterhånden rigtig mange danskere. Og det er der en grund til: Den er fremragende. Én af hemmelighederne bag er af bruge de helt optimalt modnede blå agave-planter. Det er typisk ét gang hvert ottende år. Så er sukkerholdet i agaveplanten helt perfekt, og med et skarpt værktøj, der hedder en coa, bliver bladene skåret væk, så kun hjertet er tilbage - kaldt piña. Efter at være blevet håndhakket, bliver disse piñas bagt i små murstensovne for at sikre, at de tilberedes jævnt. Derefter bliver de knust af et 2-tons tungt Tahona-hjul af vulkansk sten og en valsemølle. Faktisk har Patrón flere Tahonas end nogen anden tequilaproducent i verden. Blandingen gæres i tre dage, destilleres og lagres i nogle tilfælde i håndlavede tønder; Minimum to måneder for Patrón Reposado og helt op til ti år for andre.


Hele Patrón Tequilas fremstillingsproces foregår på Hacienda Patrón, hvor der kun bliver lavet Patrón - intet andet. Det foregår med et miljøvenligt, omvendt osmose-kunstvandingssystem til agavebiproduktet, der bliver genbrugt af de 30 mennesker, der arbejder på haciendaen.


Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]