ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Olmeca Tequila blev grundlagt i 1967 og bruger gamle murstensovne og teknikker til at skabe autentisk, mexicansk tequila.

Olmeca Tequila

Pris
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Olmeca Tequila

Produktionen bliver overvåget af Maestro Tequilero Jesús Hernández. Han er ansvarlig for alle led i produktionen fra høsten af agaveplanterne til tapning af den færdige tequila. Destilleriet ligger i byen Arandas i Jalisco, 2104 meter over havets overflade. Olmeca Tequila er lavet af blå agave, som bliver plukket efter 7-8 års vækst. Når først agaven er høstet, bruger man traditionelle murstensovne til langsomt at varme agaveplantes piñas.


En del af produktionsprocessen involverer at bruge den 500 år gamle traditionelle Tahona-metode, som består af en 2-tons møllesten lavet af vulkansk sten, lokalt kendt som Tezontle. Når agave-piña'erne er blevet høstet og kogt, knuses de af Tahonaen, hvilket trækker den søde saft ud af fibrene. Denne juice omtales som Tahona Liquid, hvoraf en procentdel er integreret i gærings- og destillationsprocesserne for alle Olmeca-tequilaer.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]