ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Frappato

Frappato er en unik, men forholdsvis ukendt druesort, der kommer fra Sicilien. Her går den århundreder tilbage, og har alle årene fået anerkendelse for sine karakteristiske egenskaber og de exceptionelle vine, den er en del af. Druen trives i det varme middelhavsklima på Sicilien, hvor druerne modnes til perfektion under solens blide kærtegn. Resultatet er elegante og forfriskende vine med smag af siciliansk terroir i glasset.

Pris
Serveringsforslag
Druesammensætning
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Frapatto?

    Frappato er et sjælden og herligt frugtig rødvinsdrue fra Sicilien, som sprudler med aromaer af sødmefulde jordbær, granatæble, hvid peber, tobak, kryddernellike og en smule røg. Den bliver ofte brugt sammen med druen Nero d'Avola for at tilføje kompleksitet til vinen. Smagsmæssigt kan den minde lidt om Pinot Noir.

  2. Hvad spiser man til Frappato?

    Frappato passer rigtig godt sammen med ristet rød peber, soltørrede tomater og kalkun. Prøv også mange af efterårets klassiske retter.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]