- OUTLET 🍷
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Frappato
Frappato er en unik, men forholdsvis ukendt druesort, der kommer fra Sicilien. Her går den århundreder tilbage, og har alle årene fået anerkendelse for sine karakteristiske egenskaber og de exceptionelle vine, den er en del af. Druen trives i det varme middelhavsklima på Sicilien, hvor druerne modnes til perfektion under solens blide kærtegn. Resultatet er elegante og forfriskende vine med smag af siciliansk terroir i glasset.
- På lager online
Gå til side
ud af 1
Hvad er Frapatto?
Frappato er et sjælden og herligt frugtig rødvinsdrue fra Sicilien, som sprudler med aromaer af sødmefulde jordbær, granatæble, hvid peber, tobak, kryddernellike og en smule røg. Den bliver ofte brugt sammen med druen Nero d'Avola for at tilføje kompleksitet til vinen. Smagsmæssigt kan den minde lidt om Pinot Noir.
Hvad spiser man til Frappato?
Frappato passer rigtig godt sammen med ristet rød peber, soltørrede tomater og kalkun. Prøv også mange af efterårets klassiske retter.