SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Nero d'Avola

Nero d'Avola er nærmest aldrig en drue, folk spørger om. Det er faktisk nok de færreste, der kender dig. Men for dig, som gør, er der store smagsoplevelser i vente. Den sicilianske drue har nemlig nogle af de samme fremragende kvaliteter som langt mere berømte druer.

Pris
Serveringsforslag
Område
Dyrkningsmetode
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvordan smager Nero d’Avola?

    Nero d’Avola smager typisk af frugtige, sorte kirsebær, blommer, tobak, lakrids og en smule rød chilipeber. Den er ret fyldig, intens, har en god portion tanniner og ofte en del alkohol.

  2. Hvad minder Nero d’Avola om?

    Nero d’Avola kan minde fyldige rødvine som Syrah og Cabernet Sauvignon. Så hvis du er til vine på de to druer, bør du kaste dig over druen fra Sicilien, som fortjener meget mere anerkendelse, end den får.

  3. Hvad spiser man til Nero d’Avola?

    Med vinens intense frugtsmag, robuste tanniner og flotte syrlighed går Nero d'Avola fantastisk til fyldige kødretter. Det kunne være oksehaleragout, grillmad eller en helt klassisk burger. Er du vegetar? Ikke noget problem. Vi plejer at drikke Nero d’Avola til retter med sorte linser og svampe.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]