- OUTLET 🍷
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
🍷 OUTLET 🍷 Spar op til 50% - shop nu!
Nero d'Avola
Nero d'Avola er nærmest aldrig en drue, folk spørger om. Det er faktisk nok de færreste, der kender dig. Men for dig, som gør, er der store smagsoplevelser i vente. Den sicilianske drue har nemlig nogle af de samme fremragende kvaliteter som langt mere berømte druer.
- Økologisk
Vælg favoritliste
Villa di Mare Rosso Organic, IGT
MGM Mondo del VinoSiciliansk rødvin med syditaliensk saft og kraft.
89,95pr. flaskePå lager online Vælg favoritliste
Itynera Cabernet/Nero d'Avola, IGT
MGM Mondo del VinoModen, dyb og koncentreret.
119,95pr. flaskePå lager online- På lager online
Gå til side
ud af 1
Hvordan smager Nero d’Avola?
Nero d’Avola smager typisk af frugtige, sorte kirsebær, blommer, tobak, lakrids og en smule rød chilipeber. Den er ret fyldig, intens, har en god portion tanniner og ofte en del alkohol.
Hvad minder Nero d’Avola om?
Nero d’Avola kan minde fyldige rødvine som Syrah og Cabernet Sauvignon. Så hvis du er til vine på de to druer, bør du kaste dig over druen fra Sicilien, som fortjener meget mere anerkendelse, end den får.
Hvad spiser man til Nero d’Avola?
Med vinens intense frugtsmag, robuste tanniner og flotte syrlighed går Nero d'Avola fantastisk til fyldige kødretter. Det kunne være oksehaleragout, grillmad eller en helt klassisk burger. Er du vegetar? Ikke noget problem. Vi plejer at drikke Nero d’Avola til retter med sorte linser og svampe.