ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

C.A. Henschke producerer vin på femte generation med stor succes. Deres placering i Keyneton og Eden Valley i Australien giver de perfekte forhold til vinstokke, og det kan smages! Familieejede Henschke er slet og ret vin af ypperste kvalitet. Huset har gennem mere end hundrede år været en anerkendt og respekteret vinproducent, men det var først da Prue og Stephen Henschke, som familiens femte generation, overtog forretningen i 1979, at vinene udviklede sig fra at være en national til en international succes med ros til skyerne og fremragende anmeldelser. Siden har Henschke modtaget den ene pris og udmærkelser for deres vine, heriblandt "selvfølgelig" også udnævnelsen til Australiens bedste vin.

C.A. Henschke

Pris
Serveringsforslag
Underområde
Type
Årgang
Alkohol
Proptype
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om C.A. Henschke

Grundstenene til Hensckes store succes blev lagt tilbage i 1841. Den tyske emigrant Johann Christian Henschke ankom med skib til South Australia, hvor han købte et lille stykke land og anlagde en gård. Det var dog hans søn, Paul, der var den vininteresserede, og som plantede de første vinstokke på stedet. Siden har tingene udviklet sig stille og roligt, så Henschke i dag råder over 100 ha udsøgte vinmarker. Markerne ligger delvist i 450 meters højde ved Keyneton i Barossa Ranges, hvor også Henschkes vingård er placeret, dels i Eden Valley, hvor markerne er placeret endnu højere. Den forholdsvis kølige beliggenhed og de særlige jordbundsforhold, sammenholdt med de fuldstændig perfekte og moderne tekniske faciliteter og et fremragende winemakerpar resulterer i verdensklassevine, som hele verden anerkender. Henschke er ubetinget mellem de bedste australske vine.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]