

Winery of the Year 2021 af James Halliday
Cantine Caputo i Campanien, der blev grundlagt i 1890 ledes i dag af fjerde generation. Husets filosofi er, at man skal vedligeholde de gamle traditioner men samtidig tilpasse sig tidens udvikling.
C.A. Henschke
2010 Keyneton Euphonium
C.A. HenschkeVælg favoritliste
599,00Pr. flaske
Ikke på lager - forventet d. 16/02/20212012 Cyril Henschke
C.A. HenschkeVælg favoritliste
1.379,00Pr. flaske
På lager2013 Lenswood Abbotts Prayer
C.A. HenschkeVælg favoritliste
789,00Pr. flaske
På lager2013 Lenswood Giles Pinot Noir
C.A. HenschkeVælg favoritliste
449,00Pr. flaske
På lager2013 Mount Edelstone Vineyard
C.A. HenschkeVælg favoritliste
1.719,00Pr. flaske
På lager2014 Mount Edelstone Vineyard
C.A. HenschkeVælg favoritliste
1.719,00Pr. flaske
På lager2015 Johanns garden Grenache
C.A. HenschkeVælg favoritliste
479,00Pr. flaske
På lager2015 Mount Edelstone Vineyard
C.A. HenschkeVælg favoritliste
1.719,00Pr. flaske
På lager2015 Tappa Pass
C.A. HenschkeVælg favoritliste
889,00Pr. flaske
På lager2017 Henschke Julius Riesling
C.A. HenschkeVælg favoritliste
400,00Pr. flaske
På lager2018 Henschke Julius Riesling
C.A. HenschkeVælg favoritliste
399,00Pr. flaske
På lager2018 Lenswood Croft Chardonnay
C.A. HenschkeVælg favoritliste
419,00Pr. flaske
Ikke på lager - forventet d. 16/02/20212018 Lenswood Giles Pinot Noir
C.A. HenschkeVælg favoritliste
449,00Pr. flaske
Ikke på lager - forventet d. 16/02/2021
Gå til side
ud af 1
Italienske vine
Dette illustreres perfekt, når man besøger vingården, hvor man kan gå direkte fra de historiske lagringskældre til det topmoderne vineri, hvor der står rustfrie ståltanke, så langt øjet rækker. Og at filosofien og dermed vinstilen er rigtig, kan læses ud fra Caputos salgskurve. Stilen i vinene er meget klassisk og alligevel ikke.
Enkelte af vinene lagres på egefade, der som oftest består af en blanding af gamle fade af slovensk eg og nye fade af fransk eg. De resterende vine, der ikke fadlagres, bliver tappet på flaske, så snart gæringen er overstået. Her får de lov til at hvile og tage yderligere karakter i op til et halvt år, før de frigives, ud fra filosofien om, at hvilen giver renere og mere identiske vine.