ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Mød Guerrieri Rizzardi med nogle af de bedste vinmarker i Norditalien, tæt på ferieparadiset ved Gardasøen. Her foregår produktionen på en selvforsynende, naturvenlig måde.

Guerrieri-Rizzardi

Pris
Serveringsforslag
Område
Underområde
Type
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Undertype
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 34 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Guerrieri Rizzardi

Guerrieri Rizzardi sidder på en stor del af de allerbedste og mest eftertragtede vinmarker i Soave, Valpolicella og Bardolino. Og siden 1998, hvor Giuseppe Rizzardi blev winemaker og viticulturist, har vinene i det 200 år gamle familiefirma gennemgået en nærmest revolutionerende kvalitetsfremgang.

 

Giuseppe Guerrieri Rizzardis filosofi er en kombination af oprindelighed og moderne vinifikation. Vinene skal fortsat smage af de lokale druer, og karakteren vil ikke ændre sig til alkoholrige vine med fokus på frugt frem for karakter. Al vin høstes som noget helt specielt for Veneto udelukkende fra egne marker, så man personligt kan kontrollere ethvert trin i processen. Man tilstræber økologisk vindyrkning og anvender afklippet græs til gødning.


Ud over en generel opstramning af hele vinproduktionen har Giuseppe også i den forløbne periode introduceret håndproducerede vine, som virkeligt formår at fange essensen af den enkelte mark og som på fornemste vis også illustrerer området, menneskene bag og generationers historie og erfaringer.


Rizzardis miljøvenlige vine

I 2011 stod en ny vingård lige uden for byen Bardolino færdig. Vingården er designet til at være selvforsynende med energi, og dens solpaneler på 2000 m² giver mere energi, end der faktisk bruges. Derudover bruger Rizzardi udendørs gæringstanke til rødvine, som bruger solens energi til at nå gæringstemperaturen og et tyngdekraftsystem til at bringe mosten til gæringstankene. Vandet, der bruges i produktionen er endda fra egen brønd. Det hele er til fordel for miljøet.


Rizzardi har forpligtet sig til at begrænse mængden af ​​kunstige skadedyrs- og ukrudtsbekæmpelsesprodukter, der anvendes i vinmarkerne. Til det formål plantede italienerne buske og træer på kanten af vinmarkerne, der bevidst er valgt for at tiltrække gavnlige insekter, som er i stand til at holde skadedyr under kontrol. Det seneste projekt var at så mellem rækkerne af vinstokke. Planter som ærter, vikke og kløvere. I 2016 købte Rizzardi derudover en fire hektar stor, økologisk certificeret vingård på bjergsiden af ​​Rocca del Garda.


Sidst, men absolut ikke mindst, bruger Rizzardi lette glasflasker til næsten alle vine, og alt, der dagligt bruges i vingården, genbruges. Det spænder fra glas, propper og flasker til papiret på kontoret og indpakning.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]