ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Bardolino

Velkommen til Bardolino! Her laves rødvinene i maleriske vinmarker med en rig historie, der går århundreder tilbage. Bardolino kendt for sine levende og imødekommende rødvine, lavet af en blanding af traditionelle druesorter som Corvina, Rondinella og Molinara. Du kan forvente dejlige noter af røde bær, subtile urter og en forfriskende syre. Uanset om du er en vinelsker eller bare lige mangler et godt glas rødvin, giver Bardolino dig en perfekt balance mellem smag og elegance. Velkommen til de solbeskinnede vinmarker i Norditalien!

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Hvor ligger Bardolino?

  Bardolino ligger i Norditalien på Gardasøens østlige bred. Regionen spænder over dele af regionerne Veneto- og Lombardiet. Her bruger man typisk druesorterne Corvina, Rondinella og Molinara. Corvina udgør typisk størstedelen af ​​blandingen og giver struktur til vinens, mens Rondinella bidrager med mere frugtagtige noter, og Molinara tilføjer friskhed.

 2. Hvordan smager vin fra Bardolino?

  Bardolino-vine er kendte for deres lette til medium vine med en livlig syre og lyse frugtsmag. Vi oplever gerne røde bæraromaer i vinene. Det kan være bl.a. være kirsebær og/eller hindbær, med urte- og blomsterundertoner. Tanninerne i Bardolino-vine er typisk bløde og glatte.

 3. Hvad spiser man til vine fra Bardolino?

  Bardolinoe-vin passer godt til en lang række retter. Vinenes alsidighed gør dem velegnede at kombinere med mange retter i det italienske køkken. Vi er glade for Bardolino til pastaretter, risottoer, grillede grøntsager og lyst kød. De kan også nydes helt alene - bare som de er, og de er godt selskab.

 4. Kan man gemme Bardolino-vine?

  Det ville vi oftest ikke gøre. Bardolino-vine er typisk beregnet til at drikkes unge for deres ungdommelige friskhed. Selvom nogle Bardolino-vine kan gemmes i et par år, er de generelt beregnet til at blive drukket, mens de stadig er unge for at bevare deres livlige frugtighed.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]