SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Appelsinlikør

Appelsinlikør er én af de mest kendte og elskede likører i hele verden. Det er ikke så mærkeligt. Den kan bruges til nærmest alt. Den livlige appelsin- og citrussmag og den fløjlsbløde tekstur er bare en legendarisk god kombination. Uanset om du er mixolog eller bare vil forkæle dine cocktails og smagsløg, er appelsinlikør et stærkt tilkøb til din bar derhjemme.

Pris
Varegruppe
Producent
Land
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Undertype
Vis:
af 6 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Appelsinlikør til cocktails, kager og desserter

  Appelsinlikør er en helt klassisk likør, der kan bruges til et utal af cocktails, kager og desserter. Den er med andre ord altid god at have. Den er ikke så svær at lave selv, men hvis du er bedre til at drikke likøren, end du er til at smage den, findes rigtig gode professionelt producerede appelsinlikører.


  Appelsinlikør produceres over hele verden, og der bruges en række forskellige basisspiritus som grundlag for den herlige smag af appelsiner. Det kan bl.a. være brandy, rom eller vodka, og det er særligt fra lande som Frankrig, Italien og de caribiske øer.


  Appelsinsmagen i de forskellige likører kan opnås med forskellige teknikker, hvoraf den ene er maceration med tørrede appelsinskaller eller tilsætning af appelsinbaserede æteriske olier. Med hensyn til smag kan appelsinlikører variere lige fra fra bitre til sød og indeholde en række yderligere urter, krydderier eller smagsstoffer.

 2. Appelsinlikør i cocktails

  Når det kommer til cocktails kunst, er appelsinlikør svær rigtig at komme udenom. Den er en vital komponent i at skabe mange velafbalancerede og komplekse cocktails. Dens unikke evne til at forstærke og fremhæve smagen af ​​andre spiritus og ingredienser gør den til et vigtigt redskab i baren og sikrer et strejf af sofistikation og dybde til cocktails som en klassisk Sidecar, White Lady, Long Island Iced Tea eller Cosmopolitan.

 3. Mad med appelsinlikør

  Appelsinlikør er ikke kun til cocktails. Dens tydelige og intense appelsinpræg gør den også til en dejlig tilføjelse til mange kulinariske kreationer. Det er lige fra flamberede desserter til glasurer og dekadente saucer, hvor appelsinlikør giver en herlig, karakteristisk smagsprofil.

 4. Appelsinlikør på tilbud

  Vil du gerne spare penge på din næste flaske appelsinlikør? Så meld dig ind i Sélection Vinklub - så sparer du nemlig altid 5% på tusindvis af varer, hver gang du køber. Det gælder også appelsinlikør. Det er gratis, og du kan altid melde dig ud igen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]