ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Trincadeira

Trincadeira er ofte en stor del af i produktionen af ​​portugisiske rødvine, især i Alentejo- og Douro-regionerne. Druen bidrager med dybde og karakter til den endelige vin, hvilket gør den til en vigtig og værdsat druesort i portugisisk vinfremstilling.

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 4 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Trincadeira?

    Trincadeira er en rød druesort, der også kendt som Tinta Amarela og primært dyrkes i Portugal, især i regionerne Alentejo og Douro. Den er blot én af ​​de mange oprindelige portugisiske druesorter, der bidrager til landets mangfoldige, spændende og unikke vinlandskab. Trincadeira findes også i andre regioner, f.eks. i Spanien, hvor den er kendt som Tinta Amarela. Vinene er typisk medium til fyldige krop noter af mørke bær, røde kirsebær, blommer og nogle gange krydrede eller skovbundsprægede strejf. Trincadeira-vine har ofte et moderat til højt niveau af tanniner, hvilket giver dem struktur og mulighed for lagring. De har typisk et godt niveau af syre, hvilket bidrager til deres friskhed og balance.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]