SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Western Cape

Langt den største del af sydafrikansk vin kommer fra Western Cape-området, der er karakteriseret ved en rig forskellighed i klima og jordbundsforhold. Vintyperne rækker lige fra sprøde, nuancerede Sauvignon Blanc hvidvine til kraftige, intense Rhôneprægede rødvine.

Pris
Serveringsforslag
Druesammensætning
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Om Western Cape

  Western Cape-regionen i Sydafrika er verdensberømt for sine vine og betragtes som et af landets førende vinproducerende områder. Det skyldes ikke mindst, at Western Cape kan prale af forskellige geografiske træk bjerge, dale og kystområder som, kombineret med forskellige jordtyper og mikroklimaer, skaber en bred vifte af terroir, der er velegnede til dyrkning af en række forskellige druesorter.


  Visse områder af Western Cape, det gælder f.eks. Elgin Valley og Walker Bay, nyder godt af et køligt klima, som er påvirket af det nærliggende hav. Denne kølighed forlænger vækstsæsonen og tillader druerne at modnes langsomt, hvilket resulterer i vine med masser af elegance, en levende syre og rigeligt med karakter.


  Western Cape skaber forrygende vine på flere forskellige druesorter. Det er ikke mindst Chenin Blanc, som man lokalt kender som Steen, der er flagskibsdruen, når det kommer til hvidvin. Vinene er lige fra sprøde og tørre til fyldige med præg af og honning. Sauvignon Blanc, Chardonnay og Semillon er også populære hvide druesorter i området.


  Når det gælder rødvin, udmærker Western Cape sig ved at producere virkelig fremragende Cabernet Sauvignon, Shiraz (Syrah), Merlot og Pinotage - den sydafrikanske nationalrødvinsdrue par excellence og en krydsning af Pinot Noir og Cinsaut.


  Western Cape er hjemsted for nogle af verdens ældste vinmarker med vinstokke, der er kan være århundreder år gamle. Disse gamle vinmarker giver ofte lavere udbytter, men producerer vine med enestående karakter, kompleksitet og dybde.


  Hvis du tilfældigvis befinder dig i Western Cape, kan du få nogle virkelig storslåede oplevelser med vinture gennem Stellenbosch, Franschhoek, Paarl og Constantia, som giver besøgende mulighed for at udforske vingårde i fantastiske landskaber.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]