ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Corvina

Corvina er en rød druesort, som vokser i det nordøstlige Italien, især i Veneto-regionen. Druen er kendt for sine rige, frugtige smag og en fremragende syre, og spiller den en afgørende rolle i produktionen af ​​nogle af Italiens mest berømte vine, såsom Amarone og Valpolicella. Corvina bidrager til komplekse, fyldige vine med et særpræg, som vinglade mennesker over verden over sætter stor pris på.

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Producent
Underområde
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Lagerstatus
Vis:
af 24 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Corvina - fast bestanddel af Amarone-vinene.

    Er du vil med Amarone? Så kender du allerede til Corvina. Corvina er en italiensk druesort, der vokser Veneto-regionen i det nordøstlige Italien. Corvina bruges sammen med flere andre druer til at skabe regionale vine som Bardolino og Valpolicella, der har en mild frugtagtig smag med strejf af mandel. Derudover bruges Corvina til produktion af Amarone og Recioto.

  2. Hvordan smager Corvina?

    Corvina-druen giver forholdsvis lette til mellemfyldige vine med en ret lys, karmoisinrød farve. Druen har et naturligt højt syreindhold, som kan gøre vinen noget syrlig med let bitre præg af mandler. Eftersmagen bliver ofte præget af noter af syrlige kirsebær. I nogle regioner i Valpolicella bruger producenterne fadlagring for at tilføje mere struktur og kompleksitet til vinen. Corvina har et lavt indhold af tanniner og farveekstrakt, men en tyk skal, der gør druen ideel at tørre, og som samtidig beskytter druen mod råd. Corvina-vinstokkene modner sent og er tilbøjelige til at producere høje udbytter, som kan skade vinkvaliteten.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]