SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Sydfrankrig

Sydfransk vin dækker over et bredt udvalg af vintyper, fra lette til kraftige hvid, róse- eller rødvine over en palet af dejlige mousserende vine til nogle af Frankrigs flotteste dessert- og hedvine.

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Producent
Underområde
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 30 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Sydfrankrig

Sydfransk vin dækker over et bredt udvalg af vintyper, fra lette til kraftige hvid, róse- eller rødvine over en palet af dejlige mousserende vine til nogle af Frankrigs flotteste dessert- og hedvine. Sydfrankrig omfatter en lang række små og store appellationer, men hovedområderne består af Languedoc, Roussillon, Provence og Korsika – et område, der strækker sig langs hele den franske middelhavskyst fra den italienske til den spanske grænse.


Gennem de seneste år har vin fra Sydfrankrig generelt gennemgået en kvalitetsstigning. Der bliver færre of færre bordvine og flere og flere kvalitetsvine, der efterhånden kan konkurrere på lige fod med vine fra de mere kendte franske vinområder – kun prisen halter bagefter.


Læs mere om de enkelte vine fra Sydfrankrig ved at klikke på de enkelte produkter


Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]