ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Trebbiano

Trebbiano er en hvid druesort, der bruges til lyse, friske og forfriskende hvidvine - og balsamicoeddike. I Italien er den vidt udbredt, men den bruges faktisk også til cognac i Frankrig under navnet Ugni Blanc. Her bidrager den med syre og et lavt sukkerindhold.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Område
Underområde
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Populære
Lagerstatus
Vis:
af 9 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Trebbiano?

    Trebbiano er dækker faktisk over flere druer - men hvis der bare står "Trebbiano", er det som regel varianten Trebbiano Toscano. Den stammer formentlig fra den østlige del af Middelhavet og var allerede under det gamle romere en populær drue. Det var muligvis paven, der tog druen fra Italien til franske Avignon, hvor den i dag bruges til produktionen af cognac og armagnac. Faktisk vokser der dobbelt så mange vinstokke med Trebbiano i Frankrig, som der gør i Italien. Den kendes også som Talia i Portugal og vokser endda i Bulgarien, Rusland, Grækenland og Brasilien og Uruguay.


    Du kan regne med smags- og aromanoter som citron, ferskener, grønne æbler og basilikum. Som en tør hvidvin passer Trebbiano godt sammen med hårde italienske oste, skaldyrspasta, hvid pizza, stegt kylling og pesto.

  2. Trebbiano på tilbud

    Vil du gerne spare penge på din næste Trebbiano? Så meld dig ind i Sélection Vinklub, så du sparer 5% på tusindvis af varer - også vine på Trebbiano.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]