Brand image

Nascetta

Det er nok de færreste, der har hørt om druen Nascetta. Men i Norditalien har den rigtig mange års historie bag sig blandt de lokale bønder i Langhe, og den dag i dag leverer den friske, sommerlige hvidvine - eller i det mindste et godt bidrag til det.

Pris
Serveringsforslag
Dyrkningsmetode
Årgang
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Nascetta for en drue?

    Den hvide druesort Nascetta dyrkes i Langhe-regionen i italienske Piemonte, især omkring byen Novello. Det er en af ​​de mindre kendte druesorter fra området, som dog har opnået større popularitet i de senere år. Historisk set blev den dyrket af lokale bønder og brugt til at lave hvidvin til personligt forbrug.


    I dag bruges Nascetta til tørre, friske hvidvine med fine aromatiske kvaliteter. Vinene er kendt for deres blomsteraroma, ofte med noter af hvide blomster og kamille, men man kan også ofte finde hint af citrusfrugt, grønne æbler og krydderier. Vinene har generelt god syre, hvilket understreger vinenes forfriskende og livlige karakter.

  2. Hvad spiser man til Nascetta?

    Med druens letter, friske og fint syrlige væsen er skaldyr, salater, lette pastaretter og hvidt kød oplagte valg til vinen. På grund af dens aromatiske karakter kan den særligt være et glimrende valg til retter, der har urte- eller citrus-baserede indslag.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]