ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Décoré - Indbydende rosé i det smukkeste flor

Vores bud på "Danmarks bedste rosévin" til prisen!

Rosé er ikke 'bare' rosé.

Det har danskerne også opdaget i takt med, at dens popularitet er vokset voldsomt i de senere år. Rosévine er lige så komplekse og forskelligartede som rød- og hvidvine kan være det. I takt med den stigende interesse er udvalget blevet meget større end for få år siden. Ligesom med al anden vin, defineres rosévin af drue, terroir og vinhusets produktionsmetoder. Der gemmer sig store smagsoplevelser lige fra de lyse, tørre til de mørkere, kraftigere.

Rosévin produceres på røde druer, og ligesom med anden vin afhænger smag og farve primært af druernes skaller. Under produktionen gærer drueskallerne sammen med mosten i kort tid, hvorefter de fjernes. Helt ned til 4-12 timer - bare lige nok til, at rosévinen får sin lyserøde farve. Jo længere der går, jo mørkere bliver vinen.

I Vinspiration Rosé 2019 introducerer vi rosévinen Décoré. Décoré er skabt med tanke på det smukke franske forår, hvor alt står i blomst og summer af liv. Krokus og primula er meget typiske for området og har givet inspiration for Décoré, som på smuk, farvestrålende og smagfuld vis er livlig, let, aromatisk og nærmest summende af liv.

I Gascogne er jorden rig på ler og kalksten, hvilket er unikt for det sydvestlige Frankrig. De nordvendte vinmarker med de kølige og dybe jordlag er som dedikeret til en smuk, aromatisk rosévin.

Décoré har en indsmigrende duft med noter af hindbær og brombær og nuancer af tropisk frugt og grapefrugt. Cabernet Sauvignon-druen skinner tydeligt igennem med det typiske hint af solbær. En meget forfriskende, sommerlig og fyldig rosé med en lækker, sødmefuld eftersmag af jordbær.


Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]