ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Max Reserva fra Viña Errazuriz

Max Reserva – UDVIKLING MED ELEGANCE OG TRADITION

Formålet med Max Reserva-serien, der blev lanceret for første gang i 1997, var at sende et stærkt signal til hele verden om, hvor højt man vinmæssigt kunne nå i Chile indenfor overskueligt prisniveau, når de rigtige elementer blev samlet og udnyttet optimalt. Max Reservaen står for os og for mange andre som det fysiske eksempel på den optimale kombination af Errazuriz’s filosofi omkring kvalitet og den elegance, som Aconcagua Valley terroiret er i stand til at tilføre vinene ved den rigtige behandling…

Max-markerne, der er opkaldt som en gestus til vineriets grundlægger, Don Maximiano Errazuriz, ligger spredt ud over en stor del af Aconcagua Valley. Hver mark sit terroir, som dermed er med til at fremhæve og give de optimale betingelser til lige netop den druesort, man finder mest egnet det enkelte sted. Et sandt eldorado for en passioneret vitikulturist og en ditto winemaker. Her kan virkeligt rækkes efter stjernerne, og de forskellige vine i serien afspejler da også alle det udvalgte terroir med masser elegance, karakter og kompleksitet. Ganske som forbrugerne udvikler sig, udvikler Max Reserva-serien sig i takt med dem for at være på forkant med tidens trends – uden at give køb på den ånd og den stil, som har kendetegnet Errazuriz, siden huset blev grundlagt i 1870. Det er også derfor, at Errazuriz netop har udviklet og introduceret Max-serien med et helt nyt, toptunet udstyr – elegant, traditionelt, up-to-date og alligevel tidløst. Både vi og Errazuriz håber, at I vil tage godt imod det nye udseende!

Med det brede udbud af både hvid- og rødvine kan man selvfølgelig altid finde en Max-vin til den aktuelle lejlighed og/eller madvin kombination. En cremet, sprød Chardonnay og en blød og frisk Pinot Noir – begge fra skiferjord i det kølige kystklima i Casablanca. En frodig og saftig Carmenère fra det varme klima, høstet fra gamle vinstokke plantet på tre forskellige Aconcagua Mavingårde. En kraftfuld og karakteristisk Syrah fra gamle vulkan- og skiferjorde i den kølige vingård i Aconcagua Costa og en dejlig koncentreret Cabernet Sauvignon fra gamle vinstokke, plantet for 20 år siden på de grus holdige marker, der omgiver Errazuriz’ vineri i Aconcagua Valley.

Se vores udvalg af vine i Max Reserva-serien

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]