SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Vinanmeldere

Vinanmeldere er en del af vores hverdag, når man beskæftiger sig med vin. I en verden, hvor der findes tusinder og atter tusinder af vine at vælge mellem, er betroede vinanmeldere en guide og rettesnor, der bruges til at finde de rigtige vine. Vi har samlet en introduktion til nogle af de vigtigste og mest profilerede vinanmeldere.

En god eller dårlig vinanmeldelse er naturligvis ikke afgørende for, om en vin er god eller ej. Men det er dog en rettesnor, som vi er mange, der er glade for.

Robert Parker


Robert McDowell Parker Jr. er i dag pensioneret, men amerikaneren er stadig nok det navn, man som producent helst vil have en god anmeldelse fra. Robert Parker bruger en 100-pointskala og hans nyhedsbrev The Wine Advocate er stadig meget indflydelsesrigt.

James Suckling
James Suckling er en amerikansk vin- og cigaranmelder og, ligesom Robert Parker, én af de absolut vigtigste i verden.

Decanter

Decanter er ét af de vigtigste vinmagasiner i verden. Magasinet udgives i omkring 90 lande på månedsbasis og indeholder nyheder, årgangsguider, anmeldelser og anbefalinger om vin og spiritus.

Wine Enthusiast
Wine Enthusiast er et amerikansk vinmagasin, grundlagt i 1988. Magasinet beskæftiger sig med vintilbehør, opbevaring, restauranter, uddannelse, begivenheder og anmeldelser.

Wine Spectator

Wine Spectator er ét af de vigtigste vinmagasiner i verden - ligesom winespectator.com bruges af millioner af mennesker, der er interesserede i vin.

Tim Atkin

Britiske Tim Atkin er uddannet Master of Wine og har over 30 års erfaring. I dag skriver han får et større antal udgivelser og magasiner og er en vigtigt stemme inden for branchen.

Jeb Dunnuck

Amerikanske Jeb Dunnuck er en af verdens fremmeste vinanmeldere. Han er ikke mindst kendt for sine anmeldelser af vine fra franske Rhône.

Falstaff

Falstaff blev grundlagt i 1980 som et vinmagasin i Østrig og er nu en veletableret platform i det tysktalende Europa med førende publikationer og hjemmesider i Tyskland, Østrig og Schweiz. Falstaff har for nylig også meldt sig på det engelsktalende marked.

Vinous

Vinous er den berømte anmelder Antonio Gallonis vision for et moderne vinmagasin. Vinous dækker vinverdenen med et hold af dygtige anmeldere. Bl.a. Galloni selv.

DinVinGuide

DinVinGuide er et dansk vinmagasin, som er udkommet siden 2014 og udkommer fem gange årligt.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]