SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Wine Enthusiast

Wine Enthusiast blev grundlagt i 1988. Med en samlet læserskare på over 4,1 millioner er Wine Enthusiast et meget indflydelsesrigt magasin med over 25.000 anmeldelser om året.

Historien om Wine Enthusiast går tilbage til 1979. Adam og Sybil Strum var som nygifte bosat i forstæderne til New York City. Adam fulgte i sin fars fodspor som vinsælger, mens Sybil arbejdede i tv-branchen. Begge havde dog en stor kærlighed til vin og dykkede mere ned i emnet med det helt rigtige tilbehør, glas, proptrækkere, opbevaringsløsninger osv. Samtidig opdagede de dog, at det bedste kun var tilgængeligt for professionelle. Således blev de første skridt taget mod Wine Enthusiast.

Adam og Sybil skabte et lille katalog kaldet Wine Enthusiast som postordrekatalog på loftet i deres hjem. Ideen var at skaffe og levere til alle de fineste redskaber. Det første år modtog de 100 ordrer fra deres postordrekatalog. I dag er den lille virksomhed vokset til et verdensanerkendt brand for alt,  der har med vin har at gøre, og deres døtre, Jacqueline og Erika, viderefører familievirksomheden.

Wine Enthusiasts pointsystem

96-100: En helt fantastisk vin. En klassiker inden for denne type vin.
90-95: En fantastisk vin. En kompleks vin med karakter.
80-89: En god vin, der ligger over gennemsnittet for denne type vin.
70-79: Gennemsnitlig vin, som hverken er specielt god eller specielt dårlig.
60-69: En vin, der ligger under gennemsnittet for denne type vin.
50-59: En dårlig vin, som det gælder om at snige sig udenom.


Wine Enthusiasts topscorere

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]