SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

James Suckling

James Suckling.com har over 40 års erfaring som journalist og vinanmelder. JamesSuckling.com har i dag fokus på verdens store vine, med 22 ansatte rundt om verden. I 2021 vurderede de flere end 25.000 vine.

Det bliver til tusindvis af vine hver måned. Ofte er det blindsmagninger med papirposer over vinene ved større, mere organiserede smagninger. Der smages ikke mindst unge vine for deres potentiale til at forbedre sig med alderen. De modne vine vurderes med vægt på deres nuværende drikkeglæde.

64-årige James Suckling selv er en af ​​nutidens førende og mest respekterede vinanmeldere. Siden han begyndte sin karriere har han smagt og vurderet tæt på 250.000 vine. Det hele begyndte i 1981, da Suckling svarede på en annonce i Los Angeles Times, hvor det spæde amerikanske magasin Wine Spectator ledte efter en assisterende redaktør. Han blev ansat, og fire år senere flyttede han til Paris for at etablere Wine Spectators europæiske bureau, som cementerede hans forhold til en række forskellige vinproducenter og bidrog til hans voksende viden om vine på hele kontinentet. Samtidig var han European Editor for Cigar Aficionado.

I 2017 blev James Suckling slået til ridder af den italienske regering - Cavaliere dell'Ordine della Stella d'Italia - for sin dækning af italienske vine gennem årtier. Han modtog derudover i januar 2018 et æresborgerskab af byen Montalcino for hans næsten fire årtier med at skrive om og vurdere Brunello di Montalcino. Endelig modtog han også Chevalier de l'Ordre National du Merite fra den franske regering i december 2020 for sin fire årtiers dækning af den franske vinverden.

Sucklings point system

96-100: En helt fantastisk vin. En klassiker inden for denne type vin.
90-95: En fantastisk vin. En kompleks vin med karakter.
80-89: En god vin, der ligger over gennemsnittet for denne type vin.
70-79: Gennemsnitlig vin, som hverken er specielt god eller specielt dårlig.
60-69: En vin, der ligger under gennemsnittet for denne type vin.
50-59: En dårlig vin, som det gælder om at snige sig udenom.


Sucklings Topscorer

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]