ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Jeb Dunnuck

Amerikanske Jeb Dunnuck er en af verdens fremmeste vinanmeldere. Han er ikke mindst kendt for sine anmeldelser af vine fra franske Rhône. Det redaktionelle fokus jebdunnuck.com er Sydfrankrig, Bordeaux, Champagne, Italien, Californien, Oregon og Washington, nye globale og de bedste amerikanske importører.

Jeb Dunnuckvoksede op på en gård i det landlige Indiana, hvor 2% mælk var den foretrukne drik, og vin til gengæld var svær at få. Det var først i 1996, da Dunnuck boede i udlandet og rejste gennem Europa, at han blev interesseret i god vin.

Dunnuck lancerede "The Rhône Report" i 2008 og begyndte at udgive et kvartalsvist nyhedsbrev, der gennemgår Rhône-vine fra hele verden. I 2013 rapporten læst i over 24 lande og set som en af ​​de førende inden for Rhône-vine.

I 2013 blev Dunnuck kontaktet af Robert Parker for at blive medlem af The Wine Advocate-teamet. Dunnuck skrev på fuld tid for Wine Advocate og blev beskrevet som en yngre version af sig selv af Robert Parker.

I 2017 besluttede Dunnuck at forlade Wine Advocate og vende tilbage til sine rødder som uafhængig vinkritiker og lancerede sin egen publikation JebDunnuck.com.

Jeb Dunnucks pointsystem

96-100: En helt fantastisk vin. En klassiker inden for denne type vin.
90-95: En fantastisk vin. En kompleks vin med karakter.
80-89: En god vin, der ligger over gennemsnittet for denne type vin.
70-79: Gennemsnitlig vin, som hverken er specielt god eller specielt dårlig.
60-69: En vin, der ligger under gennemsnittet for denne type vin.
50-59: En dårlig vin, som det gælder om at snige sig udenom.


Jeb Dunnucks topscorere

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]