ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

White rum

En god flaske hvid rom er én af de ting, der bare altid bør være i ens barskab. Den kan bruges i et utal af verdens bedste cocktails, den kan bruges i desserter, i bagværk - og så kan den naturligvis også drikkes helt som den er.

Pris
Producent
Land
Alkohol
Proptype
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. White rum - til drinks, cocktails og bare fordi

    White rum er en type rom, der typisk er lagret i en meget kort periode - eller slet ikke er lagret. Det sikrer rommen dens lyse farve og mere neutrale smagsprofil sammenlignet med mørk rom.


    White rum er lavet af sukkerrørsjuice eller melasse gennem fermentering og destillation. Produktionsmetoden kan variere, men generelt bliver sukkerrørsjuicen eller melassen gæret, destilleret og derefter filtreret for at fjerne urenheder. Den resulterende spiritus er en klar rom.


    På grund af sin mildere smag og alsidighed bruges hvid rom i en lang række cocktails. Den passer rigtig godt sammen med frugtjuice, sodavand og andre ingredienser på en måde, så rommen ikke overdøver dem. Derfor er hvid rom ofte det foretrukne valg til cocktails som Mojito, Piña Colada, Strawberry Daiquiri og mange andre klassiske rombaserede drinks, som vi holder så meget af.


    White rum bruges også nogle gange i madlavning og bagning, hvor den tilføjer en subtil sødme og kompleksitet til kager, marinader og saucer.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]