Vi sammenligger vores lagre ✅ Vi sender varer ud igen fra 8. juni

Brand image

White rum

En god flaske hvid rom er én af de ting, der bare altid bør være i ens barskab. Den kan bruges i et utal af verdens bedste cocktails, den kan bruges i desserter, i bagværk - og så kan den naturligvis også drikkes helt som den er.

Pris
Producent
Land
Alkohol
Proptype
Undertype
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er hvid rom?

    Hvid rom er en type rom, der typisk er lagret i en meget kort periode - eller slet ikke er lagret. Det sikrer rommen dens lyse farve og mere neutrale smagsprofil sammenlignet med mørk rom.


    Hvid rom er lavet af sukkerrørsjuice eller melasse gennem fermentering og destillation. Produktionsmetoden kan variere, men generelt bliver sukkerrørsjuicen eller melassen gæret, destilleret og derefter filtreret for at fjerne urenheder. Den resulterende spiritus er en klar rom.


    På grund af sin mildere smag og alsidighed bruges hvid rom i en lang række cocktails. Den passer rigtig godt sammen med frugtjuice, sodavand og andre ingredienser på en måde, så rommen ikke overdøver dem. Derfor er hvid rom ofte det foretrukne valg til cocktails som Mojitos, Piña Coladas, Daiquiris og mange andre klassiske rombaserede drinks, som vi holder så meget af.


    Hvid rom bruges også nogle gange i madlavning og bagning, hvor den tilføjer en subtil sødme og kompleksitet til kager, marinader og saucer.