STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Russian River

De fineste og mest berømte vine i USA kommer fra Californien - og nogle af de fineste og mest berømte vine i Californien kommer fra Russian River Valley. Et vinområde, du bør gøre dig selv en tjeneste og dyrke lidt mere ned i. Det gør vi i hvert fald ofte.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Årgang
Alkohol
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Hvad er Russian River?

  Russian River Valley i Californien er et vinområde med en rig historie og arv, der går tilbage til 1800-tallet. I begyndelsen var det immigranter fra Middelhavslandene, der slog sig ned i regionen på grund af dens smukke landskab og frugtbare jord. Herfra varede det ikke længe, inden de begyndte at plante og dyrke vinstokke til personligt forbrug. Under Forbudstiden fortsatte nogle familier med ulovligt at dyrke vin, men først efter 1970 begyndte man i regionen at fokusere på kvalitetsvinproduktion.


  De fleste af vingårdene ligger i dalbunden, hvor forholdene er ideelle til at dyrke druer og lave vin. Regionen er kendt for sit kølige klima, der er stærkt påvirket af tåge som følge af nærheden til Stillehavet. Russian River Valley dækker næsten 389 kvadratkilometer.

 2. Hvilke druer vokser i Russian River?

  Pinot Noir tegner sig for 29 procent af regionens produktion, mens Chardonnay står for 42 procent. Selvom regionen er domineret af ​​Chardonnay og Pinot Noir, dyrkes flere andre sorter som Syrah og Zinfandel i bjergskråningsområder. Andre druer er bl.a. Sauvignon Blanc, Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Gewürztraminer, Petite Sirah, Cabernet Franc og Merlot.

 3. Hvordan er terroiret i Russian River?

  Russian River ligger kun få kilometer fra Stillehavet, fyldt med vinmarker, bølgende bakker, smukke redwood-træer, æbleplantager og, meget sigende, en flod. Området er stærkt påvirket af en kølig tåge pga. nærheden til Stillehavet, der skaber stor variation mellem høje og lave temperaturer på samme dag til gavn for vinproduktionen.


  Russian River Valley har en bred vifte af jordbundstyper, der starter fra ler til sandsten, kendt som "Goldridge-jord". For millioner af år siden var jorden vulkansk. Mange af de bedste vine i regionen produceres i netop disse jorder.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]