STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Mataro

Mataro er en fremragende drue til madvine, der går til en række solide retter med masser af fylde.

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Mataro

Mataro kendes også som Mourvèdre og Monastrell. En rød druesort, som både har et højt syreniveau, tanniner og typisk også alkohol. Den er ganske robust og intens og bruges ofte sammen med andre druer - dog ikke altid. Den bruges i øvrigt også til rosévin og hedvine. Oprindeligt stammer druen fra Spanien, men har også en lang historie i Frankrig og Australien, Sydafrika og USA.


Hvordan smager Mataro?

Mataro-vine imponerer med et komplekst udvalg af brombær, blåbær, hindbær, kirsebær og blommer, og subtile antydninger af krydderier og sort peber. Blomster som violer og lavendel er også til stede, ligesom lakrids- og kakao-aromaer også melder sig. Efterhånden som Mataro-vinene ældes, dukker jordagtige noter af trøfler og læder frem.


Hvad drikker man til Mataro?

De rustikke noter i Mataro-vinene bringer en middelhavsstemning i mundfuld. Vinene er perfekte til kødfulde, solide retter takket være deres robuste natur og tanniner. Med vinenes jordbundne og salte noter kan du kombinere dem med vildt og rødt kød uden at de overdøver hinanden. Gryderetter er også eminente til vinen. Hvis du er vegetar, vil en grøntsagsgryderet med svampe og linser være en fantastisk kombination.


Mataro på tilbud

Spar penge på din næste flaske Mataro-vin ved at melde dig ind i Sélection Vinklub. Her kan du spare 5% på tusindvis af vine - også Mataro. Det er gratis, og du kan altid melde dig ud igen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]