SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Maremma

Turen går til Maremma, ægte toscansk stemning i det sydlige Toscana. Et rigtigt naturområde med flotte vinmarker, sandstrande med byen Grosseto. Maremma er kendt for sine madvenlige, bløde og runde rødvine, næsten alle mennesker kan lide.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Vis:
af 7 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvor ligger Maremma?

    Maremma ligger i det sydlige Toscana. Området er markant anderledes end i den nordlige del af Toscana, hvor de fleste berømte, toskanske byer ligger og vinområder ligger - og hvor turisterne valfarter til. Tænkt f.eks. på Chianti Classico. Maremma er meget mere "for kendere". Ikke mindst derfor er Maremma et skønt område at beskæftige sig med for "seriøse" vinelskere og området kaldes ofte for "Det Vilde Vesten". Hvor man i det nordlige Toscana har lavet vin siden antikken, begyndte man først i slutningen af 1800-tallet at lave vin i Maremma. Før det var det et sumpet og vildt område.

  2. Hvilke druer bruger man i Maremma?

    Man bruger ikke overraskende den klassisk italienske Sangiovese i Maremma, Chardonnay, Merlot, Vermentino, Cabernet Franc, Alicante Bouschet og Aleatico.

  3. Hvordan er klimaet i Maremma?

    Klimaet i Maremma er typisk middelhavsklima med varme somre (dog modereret af natlige havbriser), et langt efterår, milde, fugtige vintre og regnfulde forår. Klimaet lader druerne modne fuldt ud, hvilket resulterer i vine med god koncentration og smagsdybde. Det nærliggende hav modererer temperaturerne, som hjælper med at opretholde druernes syrebalance, hvilket bidrager til vinenes overordnede balance.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]