SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Bolgheri

Velkommen til ​​Bolgheri, hvor de solbeskinnede vinmarker, en blid havbrise og ægte italiensk amore skaber unikke vinoplevelser. Bolgheri ligger langs den maleriske toscanske kyst i Italien, og er en skjult perle med enestående vine og betagende landskaber, der går lidt under radaren.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Fine Wine
Lagerstatus
Vis:
af 11 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Bolgheri - skønne vine fra den smukke vinregion

  Når du vandrer gennem denne idylliske vinregion, vil du finde dig selv nedsænket i en glædelig stemning, der emmer af afslapning og fest. Forestil dig at slentre langs de brostensbelagte gader, foret med pulserende vinmarker og charmerende vingårde, der inviterer dig til at forkæle dig med områdets rige historie og vinfremstillingstraditioner.


  Bolgheris vinøse arv går århundreder tilbage. Det var dog først i slutningen af ​​1900-tallet, at området trådte frem som en fremtrædende aktør på den internationale vinscene. Bolgheri-vinene vandt berømmelse for deres Bordeaux-blandinger med en perfekt fusion af Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og andre druesorter, som alle trives i regionens unikke mikroklima og terroir.


  De solbeskinnede vinmarker, som bliver smukt kærtegnet af den kølige havbrise, giver Bolgheri-vinene deres egen karakter. I de senere år er antallet af vingårde, der producerer enkeltsortsvine ved hjælp af én af ​​de tre vigtigste druesorter, steget. Det er rødvine med meget stor intensitet og et stort lagringspotentiale. Vi vinder ofte aromaer er af sødmefuld, mørk og herlig frugt med balsamiske og urter fra middelhavslandende.


  Sådan smager vinene fra Bolgheri

  Du vil kunne regne med en velafrundet vin med en frisk syre og en silkeagtig, tæt tanninkonsistens efterfulgt af en lang og kompleks eftersmag. Trods en forholdsvis fast struktur er vinene stort set altid flotte, velafbalancerede og harmoniske i deres udtryk. Bolgheri Superiore og Bolgheri Sassicaia er repræsentanter for den højeste vinkvalitet i området, efterfulgt af Bolgheri Rosso. Det er yderst behagelige og drikkevenlige vine med bløde, elegante og modne vine.


  Det er også vigtigt at bemærke, at i dag er mange af Bolgheris vinmarker ved at nå en såkaldt topproduktiv modenhed, da gennemsnitsalderen for vinstokkene er omkring 15 år. Det betyder, at kvalitetsstandarderne for vine, der produceres her, kun kan blive bedre. Potentialet for at producere vine af højeste kvalitet fortsætter dermed i de kommende år.


  Regler for Bolgheri Superiore

  Følgende druesorter er tilladte


  Vinene skal lagres i minimum to år, hvoraf det ene skal være på egetræsfade. Efter lagring må vinene blive solgt efter 1. januar.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]