ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Dolcetto

Dolcetto er en italiensk druesort, der ofte flyver under radaren. Ikke desto mindre er den en skjult perle for mange vinelskere. "Dolcetto," betyder "lille sød én" på italiensk, hvilket afspejler druens naturlige charme og de behagelige vine, den står bag.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Underområde
Årgang
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 7 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvorfra kommer Dolcetto?

    Dolcetto hører hjemme i de maleriske vinmarker Piemonte. Her trives druen i det gunstige klima og mangfoldige terroirs, hvilket som i den grad kan smages i vinene. Dolcetto findes dog også i lande som USA og Australien. Vinen blev introduceret til Californien af ​​italienske immigranter og senere bragt til Napa Valley, Santa Cruz, Santa Rita og nåede så langt som Pennsylvania og New Mexico. I Australien går de ældste Dolcetto-plantager tilbage til 1860'erne.

  2. Hvordan smager Dolcetto?

    Dolcetto-vine er kendte for deres lette natur og venlighed. Med en mellemfyldig profil og et lavt indhold af tanniner er vine på Dolcetto de perfekte til dig, der søger vine, der er både smagfulde og let tilgængelige. Gode vine på Dolcetto imponerer med smag og aroma af mørke bær, kirsebær og antydninger af violer og mandler. Det er vine, som er beregnet til at blive drukket i deres ungdom og viser druens livlige frugtighed.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]