- OUTLET 🍷
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Corvinone
Vælg favoritliste
2022 Ripasso, D.O.C. Classico Superiore, Pojega
Guerrieri-RizzardiIntens, frugtig, tør og kompleks Ripasso.
169,95pr. flaskePå lager onlineVælg favoritliste
2016 Amarone Villa Rizzardi, D.O.C.G. Classico Riserva
Guerrieri-Rizzardi- 95 pointVinous
Amarone helt, som Amarone skal være.
469,95pr. flaske60 på lager onlineVælg favoritliste
Amarone, D.O.C.G.
Marseghina- 95 pointWineWherEver
Topanmeldt og aldeles fremragende Amarone.
279,95pr. flaskePå lager onlineVælg favoritliste
Ripasso Superiore, D.O.C.
Marseghina- 93 pointWineWherEver
Mørk og dyb med hint af bær og mørk chokolade.
169,95pr. flaskePå lager online- Se produktUdsolgt, men prøv din lokale butik
Vælg favoritliste
2020 Ripasso, D.O.C. Classico Superiore, Pojega
Guerrieri-RizzardiFyldig og kompleks.
169,95pr. flaskeSe produktUdsolgt, men prøv din lokale butik
Gå til side
ud af 1
Corvinone - Den oversete italienske birolle i de store vine
Corvinone er en rødvinsdrue fra Veneto-regionen i det nordøstlige Italien, som spiller en central, men ofte overset, rolle i produktionen af nogle af landets mest prestigefyldte vine, herunder Amarone og Valpolicella. Denne drue er kendt for at tilføje dybde, kompleksitet og en karakteristisk aroma af mørke frugter og krydderier til vinene.
Selvom Corvinone ofte forveksles med den mere kendte Corvina-druen, adskiller den sig ved at have større bær og en tykkere skal, hvilket resulterer i vine med en rigere smagsprofil og et højere indhold af tanniner. Dette gør den ideel til tørring i appassimento-processen, hvor druerne får lov at tørre og koncentrere deres smag før vinificering, som det er tradition i Amarone-produktionen.