SET I BØRSEN: Årets julevin, champagne & 10 års portvin 🎄

Brand image

Riedel revolutionerede markedet for glas, da østrigske Claus J. Riedel designede den første kollektion af vinglas i 1973. Det var ’Sommeliers’-serien, som satte nye standarder. Georg J. Riedel, tiende generation i familien, tog arven op efter sin far og satte ekstra fokus på den nærmest videnskabelige tilgang, der præger udviklingen.

Riedel

Pris
Anbefalede Glastyper
Glastype
Populære
Lagerstatus
Vis:
af 263 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 8

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Riedel

Druespecifikke glas i verdensklasse. Georg J. Riedel introducerede RIEDEL Sensory Workshops, hvor man testede og forfinede glassene med hjælp fra sommelierer og vinproducenter. Georg Riedel skabte på den måde verdens første serie af druespecifikke glas i 1986. Det var Vinum-serien, som fremhæver vinens dybde og karakter. 


11. generation tog over i 2014 i skikkelse af Maximilian Riedel. Riedel udvikler fortsat brandet til fordel for vinnydere verden over. Det er bl.a. i form af O-serien og decanters, at Maximilian bygger videre på den flotte arv, han har overtaget. I dag er cocktails et nyt fokusområde for Riedel, som altså ikke kun tager nydelsen af vin til nye højder.


riedel.com

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og spar altid 5% hver gang du handler online eller i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]