ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

26 af de mest distingverede producenter i hele verden er, hvad du finder hos Moët Hennessy. Moët & Chandon, Krug, Veuve Clicquot, Hennessy og Château d’Yquem er kun nogle af dem. Navner, der emmer af klasse og rendyrket luksus. Producenterne ligger i storartede regioner som Champagne og Bordeaux – producenter med århundreder gamle traditioner og stor, stort ekspertise.

Moët Hennessy

Pris
Serveringsforslag
Varegruppe
Land
Type
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 14 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Moët Hennessy

Moët & Chandon er måske verdens mest kendte producent af champagne, og har været det i over 270 år. Det er over et kvart årtusinde, hvor de gyldne bobler har kælet for smagsløg verden over. Selve navnet emmer af kvalitet, succes og elegance som få andre formår. Det var Jean-Remy Moët, grundlægger Claude Moëts barnebarn, som for alvor præsenterede verden for champagnen i slutningen af 1700-tallet. Tidens spidser og kendisser som Marquise de Pompadour, den berygtede Talleyrand og endda Kejser Napoleon i egen høje person faldt for husets champagne. Det er selvsagt svært at finde større navne til at anbefale sit produkt end Napoleon, og siden har Moët & Chandon da også nærmest været synonymt med kvalitet.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]