SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Marseghina ligger i dalen Valpantena, som er del af det berømte Valpolicella, og her finder du både de klassiske italienske druer Corvina, Rondinella og Corvinone samt mere internationale druer som Cabernet Sauvignon og Merlot.

Marseghina

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Marseghina

Marseghina er resultatet af mødet mellem to familier, forenet af deres passion for vin siden begyndelsen af det 20. århundrede. En passion, der er gået i arv fra generation til generation og resulterede i Luciano Sancassanis og Riccardo Deganis fælles projekt.

Den topmoderne vingård blev indviet i 2015.


Valpantenas terroir strækker sig øst for Verona og består af en nord-syd orienteret dal. Geologisk ligner området berømte Valpolicella, da dalen også er en del af det samme vindistrikt: Valpantena er faktisk en del af vinområdet Valpolicella.

Vinmarkerne strækker sig over 50 hektar med terrasser i stor respekt for miljøet og det omkringliggende landskab. Femten hektar omfavner det naturlige ”amfiteater” i Sezano, der også omgiver vingården og kontorerne. Takket være et imponerende arbejde med terrassering har vinmarkerne en ideel eksponering for druestokkene.


Vinmarkerne producerer de druesorter, der er typiske for området, såsom Corvina, Rondinella og Corvinone, ledsaget af internationale varianter som Cabernet Sauvignon og Merlot.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]