ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Château Pierrail, der er et af de få ”rigtige” slotte i Bordeaux, er opført på ruinerne af et middelalderslot. Siden 1970 har slottet tilhørt ægteparret Alice og Jacques Demonchaux, der nu også har optaget sønnen Aurélien i familievirksomheden. Château Pierrail har i alt 250 ha jord, hvoraf de 70 ha anvendes til vindyrkning (52 ha rødvinsdruer, 18 ha hvidvinsdruer) – resten udgøres bl.a. af marker til andre afgrøder, park, skove og søer.

Château Pierrail

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Type
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 10 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Pierrail

Sprøde og klassiske Bourdeaux-vine. Château du Pierrail ligger på et klippefremspring med udsigt over over en dal, hvor floden Fonchotte bugter sig gennem landskabet. Den lille flod løber op til ejendommen og løber ud i en tre hektar stor sø, som ligger i skov i midten af ​de jorde, som Château du Pierrail ejer. Fonchotte løber langs vingården fra sydvest til nordøst. Dette giver vinstokkene en sydøstlig eksponering, som giver de bedste resultater, da de får strålerne fra den tidlige morgensol og temperaturen bliver tidligere højere. Vinmarkerne på Château Pierrail strækker sig over de bedste udsatte skråninger. Udbyttet begrænses i jagten på den absolut bedste kvalitet på druerne og dermed den bedste vin.


Pierrail stammer fra den ældgamle de Segur-familie. Slottet er fra 1600-tallet og opført i rene linjer med klassisk design og en facade, der er flankeret af to tårne. Her lå tidligere et gammelt middelalderslot. Fra 1782 og mere end et århundrede frem, var slottet ejet af baronerne de Brianson, hvis portrætter som kavalerister stadig hænger i slottets hovedsalon.


Demonchaux-familien lægger ikke skjul på, at ambitionerne for Château Pierrail er meget høje, så der investeres løbende i nyt vinifikationsudstyr, ligesom der eksperimenteres med både nye dyrknings- og produktionsteknikker. Château Pierrail producerer fire forskellige vine: En rødvin på de klassiske Bordeaux-druesorter Merlot, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon. To hvidvine med samme druesammensætning (Sauvignon Blanc, Sauvignon Gris og Sémillon), hvor husets Cuvée Prestige har fået fad, mens den almindelige – og ualmindeligt dejligt sprøde – hvide føres direkte fra ståltank til flaske. Slutteligt produceres en lille mængde rosévin af lige dele Merlot og Cabernet Franc. Nyd dem i verdens bedste rødvinglas eller hvidvinsglas fra Riedel.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]