STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Det emmer af storhed, når man har været klassificeret som 2. Grand Cru Classé siden Kejser Napoleon d. 3 i 1855.

Château Leoville Poyferre

Pris
Årgang
Druesammensætning
Anmeldelser
Fine Wine
Lagerstatus
Vis:
af 4 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Leoville Poyferre

Château Leoville Poyferre er klassificeret som 2. Classé Cru i Napoleons d. 3. berømte klassifikation fra 1855, og ligger i den prestigefyldte appellation Saint-Julien. Vinene kommer fra 80 hektarer terroir i verdensklasse, som man kan forvente i området.


Léovilles historie går dog helt tilbage til 1638. Château Léoville Poyferré blev etableret i 1840, da baron Jean-Marie de Poyferré føjede sit navn til Léoville. Vinmarkerne er fordelt over 80 hektarer i Saint-Julien og opdelt i flere grupper. Her vokse 63% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 7% Petit Verdot og 5% Cabernet Franc med en gennemsnitsalder for vinstokkene på 38 år.


Miljøbevidst vinproduktion

Hos Château Leoville Poyferre er man fuldstændig klar over, at druerne er en dyrebar gave fra naturen. Derfor integrerede franskmændene Système de Management Environnemental (SME) i 2016. Château Léoville Poyferré har samtidig opnået Haute Valeur Environnementale-certificeringen niveau 3 (det højeste niveau) siden 2017-årgangen for arbejdet på vingården.


Høsten

Cirka tre uger før høstens begyndelse går franskmændee gennem vingården og smager på druerne for at vurdere deres modenhed. Analyser af phenolisk og teknisk modenhed, og planerne for høsten begynder at tage form. Det er kulminationen på et års arbejde. Hver klase bliver håndplukket med omhu, og derefter transporteres druerne til karhuset i kasser, så de ankommer i smuk, sund stand.


I kælderen

Når druerne ankommer, sorteres de to gange: først i hånden på borde før afstilkning, derefter en anden gang med sorteringsmaskine. For at få mest muligt ud af mangfoldigheden i vinmarkerne, udføres vinifikationer parcel for parcel og efter druesort i 57 termoregulerede, rustfri ståltanke, hvoraf 27 er dobbeltvæggede tanke. De 27 tanke er til kolde macerationer, der normalt varer omkring en uge. Denne teknik øger ​​frugtaromaen renhed og intensiteten i ​​farven.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]