ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Baronesse Philippine har løftet Château Clerc Milon ind i det 21. århundrede i et verdens af verdensklassevine.

Château Clerc Milon

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Druesammensætning
Anmeldelser
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Clerc Milon

Château Clerc Milon ligger i et legendarisk terroir med enormt prestigefyldte naboer. Her laves nogle af verdens fineste vine. Naboerne er Mouton og Lafite, berømte 1. Cru'er, hvis nærliggende vinstokke kan ses fra slottets terrasse. I dag er Clerc Milon et af de mest respekterede slotte i Bordeaux-regionen, med flotte tekniske faciliteter.


Château Clerc Milon råder over 41 hektarer vinstokke i den nordøstlige del af Pauillac-appellationen med udsigt over Gironde. En lille hældning favoriserer både naturlig dræning og eksponering for sollys, mens den nærliggende flod skaber et mikroklima, der beskytter vinstokkene mod frost om foråret, reducerer risikoen for hagl og bringer kølighed om sommeren. Jorden består af to tredjedele dyb, sandet grus over en ler-kalkstensbund, som vælter ud i den østlige del af godset.


Vingården er beplantet med fem druesorter, der er typiske for regionen: Cabernet Sauvignon (50%), Merlot (37%), Cabernet Franc (10%), Petit Verdot (2%) og Carmenére (1%). Gennemsnitsalderen for vinstokkene er 53 år, hvilket sandsynligvis en af ​​de højeste i Medoc. Der anvendes miljøvenlige teknikker, der holder brugen af ​​pesticider på et minimum. I selve vingården er den tætte overvågning og strenge parceludvælgelse på niveau med dem, der praktiseres hos Mouton Rothschild.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]