ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Svensk whisky

Nøjagtig som i Danmark har de svenske whiskyproducenter taget enorme skridt i de seneste 20 år. Her finder du nogle af de bedste inden for svensk whisky med deres eget, svenske særpræg. Derudover skal man ikke glemme, at svenskerne har destilleret spiritus siden i hvert fald 1400-tallet. Og så er der over 1000 whiskyklubber i Sverige.

Pris
Anbefalede Glastyper
Undertype

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Er svensk whisky godt?

    Det korte svar er "ja". Svensk whisky har fået ry for at være af virkelig høj kvalitet og svenske destillerier har fået stor anerkendelse og vundet mange priser.


    Det er ikke mindst Mackmyra, der bl.a. har stået i spidsen for svensk whiskyproduktion. Mackmyra har implementeret en unik tilgang til whiskyfremstilling og eksperimenteret med forskellige lagringsteknikker, lokale ingredienser og forskellige typer fade til fadlagring.


    Svensk whisky har sin egen karakter, med smag, der påvirkes af brugen af ​​lokale korn, tørv eller urter. Hvis du, som os, holder meget af whisky, er svensk whisky være et spændende valg.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]