ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Sloe gin

Lad din næste gin være en sloe gin! Med sine flotte, røde nuancer og sød/syrlige smagsprofil, byder sloe gin på en unik smagsoplevelse, du ikke får i klassiske gins. Brug den i kreative cocktails eller drik den rent - uanset hvad, får du et herligt sofistikeret strejf af frugt.

Pris
Anbefalede Glastyper
Undertype
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Sloe Gin - et unikt og velsmagende twist til din gin

    Sloe gin er gin, der er lavet ved at bruge slåenbær - slåenbærgin. Slåenbær er små, mørklilla frugter, der har en syrlig og let bitter smag. For at lave sloe gin høstes slåenbærene traditionelt efter den første frost, hvilket hjælper med at blødgøre deres skind og frigive deres smag. Før de har fået frost, er de meget bitre. Bærrene prikkes eller fryses derefter for at knække deres skind og frigive deres saft. De tilsættes derefter til en beholder sammen med gin og sukker. Blandingen efterlades til at trække i flere uger eller endda måneder, så smagen af ​​slåenbærrene kan trænge ind i ginen.


    Under infusionsprocessen får ginen den flotte røde farve og karakteristiske smag fra slåenbærrene. Sukkeret hjælper med at balancere bærrenes syrlighed og tilføjer sødme til den færdige gin.


    Du kan drikke sloe gin helt som den er, servere den over is eller bruge den som nøgleingrediens i forskellige cocktails. Det tilføjer et unikt twist til klassiske gin-baserede cocktails. Prøv f.eks. en Sloe Gin Negroni - det kan vi godt anbefale.

  2. Sloe gin på tilbud

    Køb din Sloe Gin på tilbud - meld dig ind Sélection Vinklub og spar 5% på tusindvis af varer - også Sloe Gin. Det er gratis, og du kan altid bare melde dig ud igen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]