ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Salento

Velkommen til Syditalien og hælen i den italienske støvle - Salento! Her er charmen smurt tykt på i maden, de hyggelige landsbyer, den flotte natur og ikke mindst områdets fyldige rødvine. Sæt pizzaen på bordet og åbn så din næste flaske lokal vin fra Salento. Det bliver himmelsk.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Årgang
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 9 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvor ligger Salento?

    Salento ligger i den sydlige del af Puglia-regionen i Italien. Området danner "hælen" på den italienske støvle, omkranset af Det Ioniske Hav mod øst og Adriaterhavet mod vest. Salento er kendt for sin fantastisk smukke kystlinje, maleriske landskaber, rige historie, lækre mad - og ikke mindst vin. Området strækker sig over provinserne Lecce, Brindisi og Taranto med smukke sandstrande, forrevne klipper, olivenlunde, vinmarker og charmerende landsbyer.

  2. Vinen i Salento

    Salento er også en af Italiens vigtigste region, når det kommer til vin. Områdets solrige klima og frugtbare jord gør det ideelt til dyrkning af druer, især de lokale, ærkeitalienske Negroamaro og Primitivo, men også Malvasia Nera, Fiano, og Verdeca. Her vokser også mere internationale druesorter som Chardonnay og Cabernet Sauvignon. Salentos vine er kendt for deres robuste, rustikke smag og charme og dybe, røde nuancer. Vinene lavet på Negroamaro og Primitivo får ofte masser af fyldig frugt i smag og aroma. Det kan være brombær, blommer og kirsebær, koblet med krydderier og skovbund.


    Hvad spiser man til vine fra Salento?

    Ikke overraskende går vine fra Salento usædvanligt godt til områdets lokale retter. Rødvinenes fyldige natur matcher retter som grillet kød, vildt og pasta med fyldige, tomatbaserede saucer og lagrede oste fuldstændig himmelsk.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]